Menu
Кафедра обліку і бізнес-консалтингу
Кафедра обліку і бізнес-консалтингу є провідною ланкою у підготовці бакалаврів та магістрів з обліку та аудиту. Головна мета кафедри – поєднання високого рівня професійної підготовки з формуванням у студентів наукового світогляду та наданням широкого кругозору у соціальній, гуманітарній, фундаментальній й професійних областях
Прогресивний професорсько-викладацький склад
На кафедрі працюють найкращі професіонали своєї справи. Це люди, що понад усе люблять свою роботу і намагаються всіма силами донести знання до студентів.
Освітньо-професійна програма підготовки магістра
Кафедрою пропонується унікальна магістерська програма "Бухгалтерський облік в управлінні суб'єктами господарювання". Вона формує у майбутнього професіонала комплексні компетентностей, які агреговано використовують переваги різних напрямів та програм підготовки.
Орієнтованість дисциплін на програми професійної сертифікації
Отриманих базових знань достатньо для проходження професійної сертифікації
Досвіт виховання економічної еліти держави
Кафедра має глибокі традиції підготовки фахівців
Сполучення науки та освіти
Принциповим моментом наукової роботи кафедри є залучення до неї студентів та створення можливостей для реалізації творчого потенціалу обдарованої молоді
Яскраве та незабутнє студентське життя
Створено найкращі умови для реалізації творчого та спортивного потенціалу талановитої молоді

Літня школа факультету обліку і аудиту 
«Управляй грошима – управляй майбутнім»

З 02.06.2015 р. по 06.06.2015 р. у ХНЕУ ім. С. Кузнеця, було проведено ставший традиційним захід «Літня школа – 2015». В проведенні заходу приймали активну участь як факультет обліку і аудиту, так і викладачі кафедри бухгалтерського обліку: О.В. ПисарчукМ.М. Жовтопуп та В.В. Тютлікова. В цьому році до літньої школи завітали школяри з чотирьох шкіл: з харківських гімназій (№1 та № 163) та харківських загальноосвітніх шкіл (№110 та №105). В рамках літньої школи проводились квести, спортивні змагання, дебатний турнір, ділові ігри («Розподіл сімейного бюджету», «Моя держава», «Двері до світу аудиту», «Створи свій бізнес») майстер-класи та тренінги («Успішне спілкування – успішна кар’єра», «Юний підприємець»).

В рамках проведення літньої школи доцент кафедри бухгалтерського обліку О.В. Писарчук провела ділову гру "Розподіл сімейного бюджету", а доцент В.В. Тютлікова - тренінг "Юний підприємець"

Літня школа факультету обліку і аудиту  «Управляй грошима – управляй майбутнім» Літня школа факультету обліку і аудиту  «Управляй грошима – управляй майбутнім»

Літня школа факультету обліку і аудиту  «Управляй грошима – управляй майбутнім»

Студенти факультету Крута Л., Хомюк А., Зуенко Д. приймали активну участь в проведенні літньої школи, знайомлячи майбутніх абітурієнтів з Дебатним клубом. Школяри в ігровій та змагальній формі навчалися правильно і чітко висловлювати свої думки, логічно аргументувати свою точку зору, вірно обирати форму виступу. 

Найбільш активних школярів було відмічено окремо та нагороджено грамотами

Літня школа факультету обліку і аудиту  «Управляй грошима – управляй майбутнім» Літня школа факультету обліку і аудиту  «Управляй грошима – управляй майбутнім»

 З більш докладною інформацією про проведення літньої школи "Управляй грошими - управляй майбутнім" можна ознайомитися на сайті факультету обліку і аудиту ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Go to top
(C) Кафедра обліку і бізнес-консалтингу ХНЕУ ім. С. Кузнеця