Menu

Вітаємо з виходом у фінал конкурсу з МСФО

Магістр першого року навчання фінансового факультету спеціальності «Облік та оподаткування» Маніна Альона стала одним з шести фіналістів вже традиційного V Конкурсу студентських науково-практичних робіт «Міжнародні стандарти фінансової звітності: світова та національна практика, результати та перспективи», якій відбувся 16.12.2017 р. у м.Києві на базі Палати аудиторів і бухгалтерів України, Агентства з МСФЗ, Міжнародної академії сертифікації бухгалтерів і аудиторів та ICFM UK GLOBAL.

Альона презентувала результати своєї роботи за темою: Впровадження МСФЗ у недержавних пенсійних фондах (науковий керівник Кудіна Ольга Миколаївна, к.е.н., доцент кафедри бухгалтерського обліку) і відповіла на питання членів журі, до якого в цьому році приєдналися доктори наук і докторанти з бухгалтерського обліку Харламова Олена, Давидюк Тетяна, Засадний Богдан, Чумак Оксана та представники співорганізаторів.

Щиро вітаємо Альону та її керівника, кандидата економічних наук, доцента кафедри бухгалтерського обліку Кудіну Ольгу Миколаївну!

 Вітаємо з виходом у фінал конкурсу з МСФО

 Вітаємо з виходом у фінал конкурсу з МСФО

 Вітаємо з виходом у фінал конкурсу з МСФО

 Пов'язані статті:

Вітаємо з перемогою на конкурсі з МСФЗ

Go to top
(C) Кафедра обліку і бізнес-консалтингу ХНЕУ ім. С. Кузнеця