Menu

Вітаємо з перемогою в конкурсі ACCA “Are You a Finance Leader of Tomorrow”

21 та 25 листопада 2017 року Асоціацією Присяжних Сертифікованих Бухгалтерів АССА проводився онлайн-конкурс, присвячений пошуку майбутніх фінансових лідерів “Are You a Finance Leader of Tomorrow” серед студентів вищих навчальних закладів Центральної та Східної Європи. В даному конкурсі прийняли участь більше 900 студентів з 17 європейських країн з метою перевірити свої знання у сфері бухгалтерського обліку. Конкурс проводився англійською мовою та включав тести з управлінського та фінансового обліку. Студентка магістерської програми кафедри бухгалтерського обліку "Бухгалтерський облік в управлінні суб'єктами господарювання" Маргарита Собакар гідно представила наш університет та Україну загалом та увійшла до трійки переможців змагання, показавши другий результат. Привітання та нагородження Маргарити Собакар відбулось у місті Києві в головному офісі Представництва АССА в Україні, Білорусі та державах Кавказу. Голова Представництва Жанетта Онищук особисто привітала Маргариту з перемогою у конкурсі та показаними високими результатами. Приєднуємось до привітань та бажаємо подальших успіхів!

Вітаємо студентку ХНЕУ Маргариту Собакар з Перемогою

Вітаємо студентку ХНЕУ Маргариту Собакар з Перемогою

Вітаємо студентку ХНЕУ Маргариту Собакар з Перемогою

 

Вітаємо студентку ХНЕУ Маргариту Собакар з Перемогою

UPD. Нижче наведено текст офіційного листа від ACCA до ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Шановні Володимире Степановичу та Андрію Анатолійовичу,

Ми раді повідомити, що студентка 2 курсу магістратури спеціальності «Облік та оподаткування» вашого університету, Собакар Маргарита, взяла участь у міжнародному конкурсі «Фінансовий лідер майбутнього», який проводила АССА для студентів університетів та посіла в ньому 2 місце!

У конкурсі брали участь студенти економічних спеціальностей бакалаврських та магістерських програм університетів Центральної та Східної Європи. Конкурс складався з 30-хвилинного онлайнового тесту з 30 питань (питання з управлінського обліку та фінансового обліку) та проводився 21 і 25 листопада 2017 року. Основною метою конкурсу була можливість для студентів університетів перевірити свої знання у сфері фінансів. Це був відмінний тест для оцінки знань студентів українських університетів в порівнянні зі студентами з 17 інших європейських країн. За 1, 2 і 3-є місця студенти отримали чудові призи - сучасні планшети.

Маргарита Собакар достойно представила ваш університет та показала, що знання, отримані в Харківському національному економічному університеті імені Семена Кузнеця відповідають високим стандартам якості освіти серед університетів Центральної та Східної Європи. «Успіху в цьому конкурсі я завдячую знанням, отриманим мною під час навчання в університеті. Тому дуже хотілося б подякувати людям, без яких я не досягла б такого результату. Хотілося б відзначити завідуючого кафедри бухгалтерського обліку – доктора економічних наук, професора Пилипенка Андрія Анатолійовича за організацію навчального процесу та постійне прагнення до надання студентам якісних сучасних знань. Також велика вдячність викладацькому складу кафедри, зокрема, доктору економічних наук, професору Лабунській Світлані Віталіївні та кандидату економічних наук, доценту Фартушняк Ользі Вікторівні – викладачам управлінського та фінансового обліку», - сказала Маргарита.

Ми будемо вдячні, якщо ви зможете поділитися цією новиною зі студентами та викладачами Вашого університету. Для отримання додаткової інформації про переможців конкурсу, будь ласка, перейдіть за посиланням: http://yourfuture.accaglobal.com/global/campaign/eastern-europe-competition/meet-the-winners.html

АССА (Асоціація Присяжних Сертифікованих Бухгалтерів) – це всесвітнє об’єднання професійних бухгалтерів, аудиторів та фінансових фахівців. Представництво АССА в Україні працює з 2004 року та налічує 1700 студентів, що навчаються АССА кваліфікації та 580 членів. АССА активно співпрацює з університетами та роботодавцями.

Більше інформації на нашому сайті http://www.accaglobal.com

Дізнайтеся, що говорять про АССА її члени та роботодавці з короткого відео https://www.facebook.com/ACCA.Ukraine/videos/1199401426838900/

Будемо раді, якщо Ви приєднаєтесь до нашої сторінки на фейсбуці: https://www.facebook.com/ACCA.Ukraine

 

Go to top
(C) Кафедра обліку і бізнес-консалтингу ХНЕУ ім. С. Кузнеця