Menu

Мастер-клас Андрія Клімова «Як зробити кар'єру в консалтингу»

Майстер-клас «Як зробити кар'єру в консалтингу»

Для студентів 3 та 4 курсу напряму підготовки "Облік і аудит" та магістрів, які навчаються за програмою кафедри "Бухгалтерський облік в управлінні суб'єктами господарювання" було проведено майстер-клас "Як зробити кар'єру в консалтингу". На майстер-класі обгроворювалось питання кар'єрного розвитку випускників та висвітлення того, якими спеціальними і особистісними якостями повинен володіти професійний консультант.

Майстер-клас проводив кандидат економічних наук, сертифікований аудитор, сертифікований міжнародний професійний бухгалтер (CIPA), аудитор банків, оцінювач, Президент Української асоціації сертифікованих бухгалтерів і аудиторів, директор аудиторської фірми ТОВ «Галар-аудит» та консалтингової компанії ТОВ «Галар-консалтинг» Клімов Андрій Віталійович. Андрій Віталійович розповів про свій шлях до успіху та дав практичні поради щодо подальшого кар'єрного зростання майбутніх фахівців з обліку і аудиту.

Мастер-клас Андрія Клімова «Як зробити кар'єру в консалтингу»  Мастер-клас Андрія Клімова «Як зробити кар'єру в консалтингу» Мастер-клас Андрія Клімова «Як зробити кар'єру в консалтингу» З привітальним словом виступив дакан факультету "Облік і аудит " Азаренков Григорій Федорович. Зацікавив виступ Андрія Віталійовича як студентів, так й викладачів кафедри бухгалтерського обліку.

 

Майстер-клас сподобався перш за все за цінні поради, цікову розповідь про перспективи професії та висвітлення практики роботи бухгалтерів й аудиторів. На завершення майстер-класу відбулася жвава дискусія.  Мастер-клас Андрія Клімова «Як зробити кар'єру в консалтингу» Мастер-клас Андрія Клімова «Як зробити кар'єру в консалтингу» Мастер-клас Андрія Клімова «Як зробити кар'єру в консалтингу»

 

  Мастер-клас Андрія Клімова «Як зробити кар'єру в консалтингу» Мастер-клас Андрія Клімова «Як зробити кар'єру в консалтингу» Мастер-клас Андрія Клімова «Як зробити кар'єру в консалтингу» Мастер-клас Андрія Клімова «Як зробити кар'єру в консалтингу» Мастер-клас Андрія Клімова «Як зробити кар'єру в консалтингу» Мастер-клас Андрія Клімова «Як зробити кар'єру в консалтингу» Мастер-клас Андрія Клімова «Як зробити кар'єру в консалтингу» Мастер-клас Андрія Клімова «Як зробити кар'єру в консалтингу»
Go to top
(C) Кафедра обліку і бізнес-консалтингу ХНЕУ ім. С. Кузнеця