Menu

Літня школа факультету обліку і аудиту 
«Управляй грошима – управляй майбутнім»

З 02.06.2015 р. по 06.06.2015 р. у ХНЕУ ім. С. Кузнеця, було проведено ставший традиційним захід «Літня школа – 2015». В проведенні заходу приймали активну участь як факультет обліку і аудиту, так і викладачі кафедри бухгалтерського обліку: О.В. ПисарчукМ.М. Жовтопуп та В.В. Тютлікова. В цьому році до літньої школи завітали школяри з чотирьох шкіл: з харківських гімназій (№1 та № 163) та харківських загальноосвітніх шкіл (№110 та №105). В рамках літньої школи проводились квести, спортивні змагання, дебатний турнір, ділові ігри («Розподіл сімейного бюджету», «Моя держава», «Двері до світу аудиту», «Створи свій бізнес») майстер-класи та тренінги («Успішне спілкування – успішна кар’єра», «Юний підприємець»).

В рамках проведення літньої школи доцент кафедри бухгалтерського обліку О.В. Писарчук провела ділову гру "Розподіл сімейного бюджету", а доцент В.В. Тютлікова - тренінг "Юний підприємець"

Літня школа факультету обліку і аудиту  «Управляй грошима – управляй майбутнім» Літня школа факультету обліку і аудиту  «Управляй грошима – управляй майбутнім»

Літня школа факультету обліку і аудиту  «Управляй грошима – управляй майбутнім»

Студенти факультету Крута Л., Хомюк А., Зуенко Д. приймали активну участь в проведенні літньої школи, знайомлячи майбутніх абітурієнтів з Дебатним клубом. Школяри в ігровій та змагальній формі навчалися правильно і чітко висловлювати свої думки, логічно аргументувати свою точку зору, вірно обирати форму виступу. 

Найбільш активних школярів було відмічено окремо та нагороджено грамотами

Літня школа факультету обліку і аудиту  «Управляй грошима – управляй майбутнім» Літня школа факультету обліку і аудиту  «Управляй грошима – управляй майбутнім»

 З більш докладною інформацією про проведення літньої школи "Управляй грошими - управляй майбутнім" можна ознайомитися на сайті факультету обліку і аудиту ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Go to top
(C) Кафедра обліку і бізнес-консалтингу ХНЕУ ім. С. Кузнеця