Menu

Зустріч проф-експерта державної фінансової служби зі студентами ХНЕУ облік і аудитЗустріч студентів спеціальності "Облік і аудит"
з проф-експертом Державної Фіскальної Служби


29 вересня 2015 року відбулася зустріч студентів, які навчаються за спеціальністю 8.03050901 "Облік і аудит", з проф-експертом Державної Фіскальної служби у Київському районі м. Харкова Головного управління ДФС у Харківській області. В процесі зустрічі обговорювались питання нових правил проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців та вимоги до компенетностей випускників, потрібних для успішного проходження такого конкурсу. Ірина Олексіївна приділила значної уваги аспектам формуваня профілю кар'єри у Державній Фіскальній Службі та висвітленню напрямків можливого професійного зростання випускників.  

 Зустріч проф-експерта державної фінансової служби зі студентами ХНЕУ облік і аудит  Зустріч проф-експерта державної фінансової служби зі студентами ХНЕУ облік і аудит  Зустріч проф-експерта державної фінансової служби зі студентами ХНЕУ облік і аудит  Зустріч проф-експерта державної фінансової служби зі студентами ХНЕУ облік і аудит

 

 

Go to top
(C) Кафедра обліку і бізнес-консалтингу ХНЕУ ім. С. Кузнеця