Menu

Вітаємо переможницю конкурсу
студентських науково-практичних робіт з МСФЗ

Перемога ХНЕУ на конкурсі студентських робіт з МСФЗПеремога ХНЕУ на конкурсі студентських робіт з МСФЗ19 грудня 2015 року відбувся фінал ІІІ конкурсу студентських науково-практичних робіт "Міжнародні стандарти фінансової звітності: світова й національна практика, результати та перспективи". Друге місце посіла Любов Крута - студентка  ХНЕУ ім. С. Кузнеця, яка навчається за освітньо-професійною програмою підговтки магістра кафедри бухгалтерського обліку "Бухгалтерський облік в управлінні суб'єктами господарювання".

Любов Сергіївна під керівництвом доцента кафедри Часовнікової Юлії Сергіївни підготувала конкурсну роботу на тему "Оптимізація обліку резерву сумнівних боргів за допомогою міжнародних стандартів фінансової звітності в Україні", яку високо оцінила конкурсна комісія". Вітаємо Любов Сергіївну з заслуженою перемогою та бажаємо подальших успіхів.

Перемога ХНЕУ на конкурсі студентських робіт з МСФЗ  Перемога ХНЕУ на конкурсі студентських робіт з МСФЗ Перемога ХНЕУ на конкурсі студентських робіт з МСФЗ 

 

Go to top
(C) Кафедра обліку і бізнес-консалтингу ХНЕУ ім. С. Кузнеця