Menu

Співпраця кафедри бухгалтерського обліку ХНЕУ ім. С. Кузнеця з Харківським коледжем текстилю та дизайну

Співпраця кафедри бухгалтерського обліку ХНЕУ ім. С. Кузнеця з Харківським коледжем текстилю та дизайну22 лютого 2017 року в межах профорієнтаційної роботи відбулася зустріч представників ХНЕУ ім. С. Кузнеця із студентами економічних спеціальностей Державного вищого навчального закладу «Харківський коледж текстилю та дизайну» . Зі словами привітання до студентів на початку зустрічі звернувся начальник відділу працевлаштування та роботи з молоддю, Бріль Михайло Сергійович. Розкривши всі питання навчального процесу, вступної компанії та підготовки бакалаврів і магістрів ХНЕУ ім. С. Кузнеця, Михайло Сергійович надав слово Шушляковій Оксані Валеріївні, викладачу кафедри бухгалтерського обліку. Всім співрозмовникам було надано повну інформацію про конкурентні переваги навчання за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» та спеціалізацію (освітньо-професійну програму) «Облік і аудит». Також у своєму виступі Шушлякова О.В. детально охарактеризувала питання студентського самоврядування, організації творчих і бізнес-проектів студентів, а також їх дозвілля. Під час спілкування учасники зустрічі обговорили подальші плани співпраці та участі в майбутніх профорієнтаційних заходах університету.

Шановні потенційні абітурієнти! Чекаємо вас на Дні відкритих дверей факультету «Консалтингу і міжнародного бізнесу», який відбудеться вже в цю суботу, 25 лютого 2017 року о 10.00 в аудиторії А4 нового корпусу ХНЕУ ім. С. Кузнеця!

Співпраця кафедри бухгалтерського обліку ХНЕУ ім. С. Кузнеця з Харківським коледжем текстилю та дизайну  Співпраця кафедри бухгалтерського обліку ХНЕУ ім. С. Кузнеця з Харківським коледжем текстилю та дизайну 
Співпраця кафедри бухгалтерського обліку ХНЕУ ім. С. Кузнеця з Харківським коледжем текстилю та дизайну  Співпраця кафедри бухгалтерського обліку ХНЕУ ім. С. Кузнеця з Харківським коледжем текстилю та дизайну 

Для всіх, хто не має змоги відвідати 25.02.2017 року день відкритих дверей факультету Консалтингу та міжнародного бізнесу, та всіх, кого цікавить навчання за спеціальністю 071 "Облік і оподаткування" (спеціалізація "Облік і аудит"), кафедрою бухгалтерського обліку ХНЕУ ім. С. Кузнеця. пропонується персональний день відкритих дверей.

Запрощуємо приєднатися до професій з багаторічною історією розвитку та віковими традиціями роботи

День відкритих дверей ХНЕУ, бухгалтерський облік, облік і аудит

Go to top
(C) Кафедра обліку і бізнес-консалтингу ХНЕУ ім. С. Кузнеця