Menu

Вітаємо з перемогою у Всеукраїнському конкурсу наукових робіт

Вітаємо з перемогою у Всеукраїнському конкурсу наукових робітКолектив кафедри обліку і бізнес-консалтингу Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнця вітає Бондареву Марину Олександрівну, яка навчається на першому курсі магістратури факультету Консалтингу та міжнародного бізнесу за освітньої програмою «Облік і аудит», та її наукового керівника – кандидата економічних наук, доцента Часовнікову Юлію Сергіївну з перемогою.

Марина Олександрівна посіла третє місце у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік та оподаткування», який проводився в Національній академії статистики, обліку та аудиту.

Перший етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань та спеціальності «Облік та оподаткування» відбувся 27 лютого 2020 р. в м. Києві. На конкурс із спеціальності «Облік та оподаткування подано – 118 студентських наукових робіт від 127 авторів із 66 закладів вищої освіти України. За результатами подвійного рецензування наукова робота студентки на тему «Особливості відображення вартості будівельно-монтажних робіт в обліку генерального підрядника» була рекомендована до участі в ІІ етапі ІІ туру конкурсу – підсумковій науково-практичній конференції, що мала відбутися 23 квітня 2020 р. Відповідно до рішення Кабінету Міністрів України щодо запровадження карантину підбиття підсумків Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» у 2019-2020 н.р. відбулося за результатами першого етапу ІІ туру. 

Go to top
(C) Кафедра обліку і бізнес-консалтингу ХНЕУ ім. С. Кузнеця