Menu

Нагорода CIMA Excellence Award для ХНЕУ ім. С. Кузнеця

ХНЕУ ім. С. Кузнеця виборов почесне третє місце (бронзовий призер) за регіоном Європа в номінації «CIMA Excellence Award-2020» за видатний внесок у професію бухгалтера. Нагородження відбулося на першій віртуальній церемонії нагородження CIMA Excellence Awards 11 грудня 2020 року.

Нагорода CIMA Excellence Awards відзначає видатних академічних партнерів, постачальників послуг і студентів, які зробили значний внесок у бухгалтерську професію та СІМА за останній рік. Ці нагороди підкреслюють високу якість викладання, дослідження та навчання бухгалтерської освіти в усьому світі.

Ендрю Хардінг, FCMA, CGMA, головний виконавчий директор з управлінського обліку в СІМА прокоментував: «Нагорода CIMA Excellence Awards відзначає установи та окремих осіб, які зробили видатний внесок у професію бухгалтера та невтомно працювали, щоб збагатити своїх студентів, надаючи їм найкращу освіту та підготуючи наступне покоління професіоналів бухгалтерського обліку. Regional Bronze 2020 (Europe), отриману Харківським національним економічним університетом імені Семена Кузнеця, є справжнім свідченням відданості та прагнення будувати майбутнє нашої професії». 

За підтримки Асоціації міжнародних сертифікованих професійних бухгалтерів, глобальної бухгалтерської організації, сформованої CIMA та Американського інституту CPA (AICPA), нагорода CIMA Excellence Awards буде щорічно вручатися тим, хто вніс зміни до світового бухгалтерського співтовариства, і проактивно підтримали своїх студентів у здобутті звання дипломованого глобального бухгалтера з управлінського обліку (CGMA), що є найпоширенішим у світі званням з управлінського обліку.

Нагорода CIMA Excellence Award для ХНЕУ ім. С. Кузнеця

 

Відвідайте веб-сайт CIMA, щоб отримати повний список переможців CIMA Excellence Awards 2020.

Go to top
(C) Кафедра обліку і бізнес-консалтингу ХНЕУ ім. С. Кузнеця