Menu

Угода з ТОВ «Інститут Прикладних Систем і Технологій»

ХНЕУ ім. С. Кузнеця уклав договір про співробітництво з ТОВ «Інститут Прикладних Систем і Технологій» щодо використання в навчальному процесі комп'ютерної програми «Облік SaaS» - автоматизованої хмарної бухгалтерської системи для підприємств різного профілю. Таке співробітництво забезпечить підвищення рівня науково-методичного забезпечення освітнього процесу формування облікових компетентностей у здобувачів вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування», а також інших спеціальностей економічного профілю. Програмний продукт буде інтегровано до створеної на базі кафедри лабораторії «Навчальна бухгалтерія».

В обліковій системі Облік SaaS реалізована можливість ведення бухгалтерського та управлінського обліку і реєстрації операційної діяльності на підприємствах різного профілю згідно з прийнятими стандартами ведення бухгалтерського обліку відповідно до поточного законодавства. Стандартні конфігурації містять звичні для більшості бухгалтерів плани рахунків бухгалтерського обліку та дозволяють реєструвати будь-які операції комерційного підприємства, складати звіти про операційну діяльність підприємства, фінансові звіти, а також звіти, регламентовані державними органами (з можливістю їх експорту в системи електронного документообігу та звітності). Програмний продукт дозволяє об'єднати українські сервіси в Єдине бізнес-середовище.

SaaS в ХНЕУ ім. С. Кузнеця

Хмарна облікова система Облiк SaaS може використовуватися на будь-якому пристрої з встановленим Web-браузером і доступом в мережу Internet. Існуючі конфігурації і облікові політики дозволять швидко почати працювати з бухгалтерською системою без попереднього налаштування. Простий зрозумілий інтерфейс і інформативна довідка дозволять скоротити навчання до мінімуму. Зв'язки між документами позбавлять від повторного введення даних і забезпечать цілісність даних. Також програмний продукт має значні аналітичні можливості.

 

 

Go to top
(C) Кафедра обліку і бізнес-консалтингу ХНЕУ ім. С. Кузнеця