Menu

Лекція від стейкхолдера щодо обліку зовнішньоекономічних операцій українського підприємства

21.09.2023 відбулась онлайн-конференція стейкхолдера - головного бухгалтера ТОВ НВФ «Вест Лабс Лтд» Єршової Катерини Станіславівни.

Тема лекції «Методичні та законодавчі основи відображення операцій в іноземній валюті в бухгалтерському обліку підприємства», яка є однією з тем дисципліни «Обліковий консалтинг в зовнішньоекономічній діяльності», що є вибірковою складовою циклу професійної підготовки магістерської освітньо-професійної програми «Облік і аудит».

Катерина Станіславівна детально розповіла здобувачам особливості автоматизованого фінансового обліку експортно-імпортних операцій в іноземній валюті, із дотриманням вимог НПСБО 21 «Вплив змін валютних курсів». Пояснила методологічну узгодженість фінансового обліку операцій в іноземній валюті та податкового обліку в частині декларування ПДВ та податку на прибуток. Теоретичні викладки Єршова К. С. супроводжувала практичними прикладами з власного досвіду обліку зовнішньоекономічної діяльності ТОВ НВФ «Вест Лабс Лтд». Також стейкхолдер поділилася зі здобувачами актуальними новинами в сфері валютного, митного, податкового і облікового державного регулювання екпортно-імпортних операцій українських підприємств. Певну зацікавленість проявили здобувачі Камчатна М. О., Мухітдінов Р. Д., Крохмаль К. В.

Відкрита лекція головного бухгалтера ТОВ НВФ ВЕСТ ЛАБС ЛТД

Відкрита лекція головного бухгалтера ТОВ НВФ ВЕСТ ЛАБС ЛТД

Відкрита лекція головного бухгалтера ТОВ НВФ ВЕСТ ЛАБС ЛТД

Go to top
(C) Кафедра обліку і бізнес-консалтингу ХНЕУ ім. С. Кузнеця