Menu
Кафедра обліку і бізнес-консалтингу
Кафедра обліку і бізнес-консалтингу є провідною ланкою у підготовці бакалаврів та магістрів з обліку та аудиту. Головна мета кафедри – поєднання високого рівня професійної підготовки з формуванням у студентів наукового світогляду та наданням широкого кругозору у соціальній, гуманітарній, фундаментальній й професійних областях
Прогресивний професорсько-викладацький склад
На кафедрі працюють найкращі професіонали своєї справи. Це люди, що понад усе люблять свою роботу і намагаються всіма силами донести знання до студентів.
Освітньо-професійна програма підготовки магістра
Кафедрою пропонується унікальна магістерська програма "Бухгалтерський облік в управлінні суб'єктами господарювання". Вона формує у майбутнього професіонала комплексні компетентностей, які агреговано використовують переваги різних напрямів та програм підготовки.
Орієнтованість дисциплін на програми професійної сертифікації
Отриманих базових знань достатньо для проходження професійної сертифікації
Досвіт виховання економічної еліти держави
Кафедра має глибокі традиції підготовки фахівців
Сполучення науки та освіти
Принциповим моментом наукової роботи кафедри є залучення до неї студентів та створення можливостей для реалізації творчого потенціалу обдарованої молоді
Яскраве та незабутнє студентське життя
Створено найкращі умови для реалізації творчого та спортивного потенціалу талановитої молоді

Писарчук Оксана Володимирівна

Профіль доц. Л.В. Безкоровайної в Google Scholar

Писарчук Оксана Володимирівна

Посада. Кандидат економічних наук, доцент.

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

науково-методичні праці Безкоровайна Лідія Василівна, бухгалтерський облік ХНЕУ

Наукові інтереси: Інноваційний розвиток, обліково-аналітичне забезпечення інноваційного розвитку, управління підприємствами, сучасні тенденції розвитку обліку.

Навчальні курси: "Організація бухгалтерського обліку", " Бухгалтерський облік в управлінні підприємством", «Бухгалтерський облік»

Відзнаки та сертифікати: Фінансовий облік - 1 (CAP/CIPA); Подяка Харківського міського голови (2019 р.), Грамота Харківської обласної ради (2017 р.), Подяка МОН України (2014 р.), Грамота МОН України (2018 р.); Почесна грамота МОН України (2021 р.). 

 Додаткова інформація.  Підготувала кандидата економічних наук; Приймала активну участь у виконанні держбюджетних та госпдоговірних науково-дослідних робіт; є членом професійного обєднання Міжнародної громадської організації «Рада незалежних бухгалтерів та аудиторів»; - приймала участь у міжнародних освітніх та наукових проектах за програмами: «Нормативно-правове забезпечення та практика застосування міжнародних стандартів фінансової звітності в країнах Євросоюзу» (Польща) та «ONLINE LEARNING AS A NON-TRADITIONAL FORM OF THE MODERN EDUCATION ON THE EXAMPLE OF THE MOODLE PLATFORM» (Польща); «ADAPTIVE TEACHING METHODS, GLOBAL TRENDS AND INNOVATIVE PRACTICES IN HIGHER EDUCATION: THE EUROPEAN EXPERIENCE»(Болгарія) пройшла підвищення кваліфікації за програмою «Особливості тренінгової діяльності у роботі викладача вищого навчального закладу». 

 Перейти на стрінку з науковими та навчально-методичними розробкамиа навчально-методичними розробками

Go to top
(C) Кафедра обліку і бізнес-консалтингу ХНЕУ ім. С. Кузнеця