Menu
Кафедра обліку і бізнес-консалтингу
Кафедра обліку і бізнес-консалтингу є провідною ланкою у підготовці бакалаврів та магістрів з обліку та аудиту. Головна мета кафедри – поєднання високого рівня професійної підготовки з формуванням у студентів наукового світогляду та наданням широкого кругозору у соціальній, гуманітарній, фундаментальній й професійних областях
Прогресивний професорсько-викладацький склад
На кафедрі працюють найкращі професіонали своєї справи. Це люди, що понад усе люблять свою роботу і намагаються всіма силами донести знання до студентів.
Освітньо-професійна програма підготовки магістра
Кафедрою пропонується унікальна магістерська програма "Бухгалтерський облік в управлінні суб'єктами господарювання". Вона формує у майбутнього професіонала комплексні компетентностей, які агреговано використовують переваги різних напрямів та програм підготовки.
Орієнтованість дисциплін на програми професійної сертифікації
Отриманих базових знань достатньо для проходження професійної сертифікації
Досвіт виховання економічної еліти держави
Кафедра має глибокі традиції підготовки фахівців
Сполучення науки та освіти
Принциповим моментом наукової роботи кафедри є залучення до неї студентів та створення можливостей для реалізації творчого потенціалу обдарованої молоді
Яскраве та незабутнє студентське життя
Створено найкращі умови для реалізації творчого та спортивного потенціалу талановитої молоді

Махота Ала Валентинівна

Посада. Кандидат економічних наук, доцент.
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Наукові інтереси. Бухгалтерський облік активів, капіталу, зобов'язань і господарських операцій приватних підприємств та банківських інституцій; обліково-аналітичне забезпечення інвестиційно-інноваційних процесів, методологічні засади бухгалтерського відображення фінансових інвестицій приватних підприємств; банківська конкуренція та конкурентні переваги сучасних банківських установ. 

Навчальні курси. Бухгалтерський облік, фінансовий облік І-ІІ, облік за видами економічної діяльності, звітність підприємств, облік у банках, управлінський облік. 

Відзнаки та сертифікати. Свідоцтво про підвищення кваліфікації у Відділі заочної, дистанційної та післядипломної освіти Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця за напрямом «Створення аудіовізуальних навчально-методичних розробок з навчальних дисциплін» № 12СПК 990963.

Додаткова інформація. Стаж пратичної діяльності з впровадження управлінського обліку та бюджетуванння на поліграфічному підприємстві 5 років. 

 Перейти на стрінку з науковими та навчально-методичними розробками

Go to top
(C) Кафедра обліку і бізнес-консалтингу ХНЕУ ім. С. Кузнеця