Menu
Кафедра обліку і бізнес-консалтингу
Кафедра обліку і бізнес-консалтингу є провідною ланкою у підготовці бакалаврів та магістрів з обліку та аудиту. Головна мета кафедри – поєднання високого рівня професійної підготовки з формуванням у студентів наукового світогляду та наданням широкого кругозору у соціальній, гуманітарній, фундаментальній й професійних областях
Прогресивний професорсько-викладацький склад
На кафедрі працюють найкращі професіонали своєї справи. Це люди, що понад усе люблять свою роботу і намагаються всіма силами донести знання до студентів.
Освітньо-професійна програма підготовки магістра
Кафедрою пропонується унікальна магістерська програма "Бухгалтерський облік в управлінні суб'єктами господарювання". Вона формує у майбутнього професіонала комплексні компетентностей, які агреговано використовують переваги різних напрямів та програм підготовки.
Орієнтованість дисциплін на програми професійної сертифікації
Отриманих базових знань достатньо для проходження професійної сертифікації
Досвіт виховання економічної еліти держави
Кафедра має глибокі традиції підготовки фахівців
Сполучення науки та освіти
Принциповим моментом наукової роботи кафедри є залучення до неї студентів та створення можливостей для реалізації творчого потенціалу обдарованої молоді
Яскраве та незабутнє студентське життя
Створено найкращі умови для реалізації творчого та спортивного потенціалу талановитої молоді

Литвиненко Аліна Олександрівна

Посада. Доцент. 
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Наукові інтереси. Розвиток та організація обліку у банках, управління розвитком матеріально-технічної  бази підприємства, оцінка вартості об'єктів у матеріальній формі, оцінка для цілей оподаткування та нарахування і сплати інших обов'язкових платежів, які справляються відповідно до законодавства у межах напряму "Оцінка  об'єктів у матеріальній формі".

Навчальні курси. Облік у банках, облік і аудит, бухгалтерський облік.

Відзнаки та сертифікати. Кваліфікаційне свідоцтво оцінювача МФ №6981 від 20 червня 2009 року, видане Фондом державного майна України, кваліфікаційне свідоцтво оцінювача ОДЦО №2326 від 19 грудня 2013 року, видане Фондом державного майна України, свідоцтво керівника суб'єкта оціночної діяльності №1311 від 19 грудня 2013 року, видане Фондом державного майна України, сертифікат инв. №134/11 "Особливості тренінгової діяльності у роботі викладача вищого навчального закладу" від 27 лютого 2011 року, Certificate of attendance № 1120160101 "Publishing and project activity in the Euripean Union countries: a bedside approach" organized by Prague Institute for Qualification Enhancement , between the 20 of November and the 27 of November 2016 ( 72 hours).

Додаткова інформація. Свідоцтво про підвищення кваліфікації "Застосування ЕММ при управлінні материально-технічної бази підприємства" від 28 лютого 2011 року, реєстраційний № 115/11, свідоцтво про підвищення кваліфікації "Методичні рекомендації до розробки та проведення тренінгу "Інвестиційний проект та обґрунтування інвестування" від 30 квітня 2011 року, реєстраційний № 134/11, свідоцтво про підвищення кваліфікації "Створення аудіовізуальних навчально-методичних розробок з дисципліни "Облік у банках" від 15 січня 2015 року, реєстраційний № 764/15, свідоцтво про підвищення кваліфікації "Розвиток комунікативної компетентності у науково-педагогічних працівників вищих навчальних закладів" від 02 червня 2016 року, реєстраційний № 38/2016.

 Перейти на стрінку з науковими та навчально-методичними розробками

Нагороди, відзнаки та сертифікати А.О. Литвиненко

Go to top
(C) Кафедра обліку і бізнес-консалтингу ХНЕУ ім. С. Кузнеця