Menu

Вітаємо призерів ІІІ міжфакультетського турніру зі стратегічного менеджменту

Турнір зі стратегічного менеджментаВітаємо команду «Felicità» - збірну кафедри бухгалтерського обліку, яка зайняла ІІІ місце на ІІІ міжфакультетському турнірі зі стратегічного менеджменту, що представляв собою управління економічними процесами на підприємстві й у ринковому середовищі на базі бізнес-симуляції ViAL+, яка повністю відтворює ринкове середовище. Цей захід було організовано Харківським національним економічним університетом ім. С. Кузнеця і Компанією Інтелектуальних Технологій (м. Київ) та проведено з 19 по 22 квітня 2016 р..

У турнірі зіткнулись 17 команд з різних спеціальностей ХНЕУ ім. С. Кузнеця. Ці сімнадцять команд-учасниць отримали у повне керування тренінгові компанії і спробували досягти власних намічених стратегічних цілей та випробувати на ефективність різні тактичні прийоми з управління підприємством у конкурентному ринковому середовищі. За результатами турніру всім учасникам ректором ХНЕУ ім. С. Кузнеця було вручено сертифікати про участь (сертифікати про проходження інтерактивного тренінгу на базі Бізнес-симуляції ViAL+).

Від кафедри факультету консалтингу і міжнародного бізнесу приймали участь 3 команди, дві з яких представляли кафедру бухгалтерського обліку. Всі команди достойно тримались протягом всього турніру та увійшли до десятки найкращих, зокрема, команда «Felicità», як було відзначено раніше, - до трійки найкращих. 

Нагородження команди «Felicità»:

 Турнір зі стратегічного менеджменту Турнір зі стратегічного менеджменту  Турнір зі стратегічного менеджменту   Турнір зі стратегічного менеджменту


Склад та відзнаки команди «Felicità»:

Турнір зі стратегічного менеджменту  Турнір зі стратегічного менеджменту   Турнір зі стратегічного менеджменту  Турнір зі стратегічного менеджменту
Полиняк Юлія Юріївна – капітан команди Собакар Маргарита Вікторівна Бараболя Юлія Євгенівна Куратор – аспірант кафедри бухгалтерського обліку Волковська Яна Віталіївна.

Турнір зі стратегічного менеджмента

Турнір зі стратегічного менеджмнета

Команда «Тріумф»: 

Херхадзе Анна Омаровна – капітан команди;
Горобець Євгенія Мирославівна;
Кулигіна Марина Сергіївна;
Полякова Яна Маріанівна.
Куратор – аспірант кафедри бухгалтерського обліку Волковська Яна Віталіївна.

 

 Турнір зі стратегічного менеджмнету Турнір зі стратегічного менеджмнету 

Турнір зі стратегічного менеджментаТурнір зі стратегічного менеджмнета

 Команда «MoloCoW»:

Леоненко Анна Олександрівна – капітан команди;
Ходирєв Дмитро Вікторович;
Ковалівська Олена Олексіївна.

Куратор - к.е.н., викладач кафедри економічного аналізу Корчагіна Галина Анатоліївна.

Go to top
(C) Кафедра обліку і бізнес-консалтингу ХНЕУ ім. С. Кузнеця