Menu

Вітаємо з перемогою на конкурсі дипломних робіт 2016Вітаємо студентів кафедри бухгалтерського обліку
з перемогою на конкурсі дипломних робіт


29 листопада 2016 року відбулося засідання Галузевої конкурсної комісії з проведення Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт студентів вищих навчальних закладів освіти зі спеціальності “Облік і оподаткування”. Для участі у Другому етапі Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт студентів вищих навчальних закладів освіти зі спеціальності “Облік і оподаткування” були надіслані 153 дипломні роботи з 52 вищих навчальних закладів України. На підставі відкритого обговорення та оцінювання дипломних робіт конкурсна комісія вирішила визнати переможцями дипломні роботи студентів, підготовлені кафедрою бухгалтерського обліку ХНЕУ ім. С. Кузнеця. А саме:

- за освітнім ступінем "бакалавр" дипломом за перше місце нагороджується студентка факультету консалтингу і міжнародного бізнесу Херхадзе Анна Омаріївна. Дипломна роботи виконана на тему: "Організація обліково-аналітичного забезпечення в управлінні основними засобами на підприємстві". Керівник дипломної роботи, к.е.н., доцент Пасенко Наталія Сергіївна. 

- за освітнім ступенем "магістр" дипломом за друге місце нагороджується студентка факультету Консалтингу і міжнародного бізнесу Ніконович Дар'я Сергіївна. Дипломна роботи виконана на тему: "Обліково-аналітичне забезпечення управління накладними витратами машинобудівного підприємства". Керівник дипломної роботи, к.е.н., доцент Курган Наталя Володимирівна.

Вітаємо переможців та бажаємо їм подальших успіхів!!!

Вітаємо з перемогою на конкурсі дипломних робіт 2016 Вітаємо з перемогою на конкурсі дипломних робіт 2016
Go to top
(C) Кафедра обліку і бізнес-консалтингу ХНЕУ ім. С. Кузнеця