Menu

Вітаємо з успішним проходженням бізнес-гри від CIMA 

VALENTYNA NIKOLAIENKOВітаємо студенток, які навчаються за магістерською програмою кафедри обліку і бізнес-консалтингу ХНЕУ ім. С. Кузнеця в англомовній групі, з успішним проходженням бізнес-гри від Привілейованого Інституту Управлінських бухгалтерів Великобританії CIMA (Chartered Institute of Management Accountants). Заснована на матеріалах компанії Макінтош Грант (Україна) бізнес-гра моделює реальні проблеми, що постають перед сучасним бізнесом. 

Валентина Ніколаєнко та Ганна Соловйова продемонстрували розуміння бізнес-процесів та сформованість компетеностей з маркетингу, фінансового та управлінського обліку, ризик-менеджменту, фінансів тощо.

Дякуємо CIMA Україна та особисто Наталії Вовчук за надану студентам можливість познайомитись з СІМА та її кваліфікацією.

Запрошуємо усіх бажаючих приєднуватися до участі у бізнес-грі від СІМА та отримувати свої сертифікати! 

Посилання на гру на сторінці акредитованої кафедри обліку і бізнес-консалтингу Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця 

UPD. Вітаємо також Валерію Маточкіну, яка також навчається на магістерській програмі "Облік і аудит" нашої кафедри з виконанням конкурсних завдань та отриманням сертифікату у бізнес-грі від CIMA. Участь у грі це унікальна для студентів нагода отримати досвід проходження сертифікаційних бізнес-кейсів англійською мовою.Участь у грі це унікальна для студентів нагода отримати досвід проходження сертифікаційних бізнес-кейсів англійською мовою.

 

Business game VALENTYNA NIKOLAIENKO Вітаємо з успішним проходженням бізнес-гри від CIMA

Business game HANNA SOLOVIOVA Вітаємо з успішним проходженням бізнес-гри від CIMA

Go to top
(C) Кафедра обліку і бізнес-консалтингу ХНЕУ ім. С. Кузнеця